Srpsko-srpski dijalog, izbori na Kosovu 8. juna 2014. godine

2018-02-23T11:44:16+00:00 23. 06. 2014.|Vesti|

Medija centar Čaglavica u saradnji sa KFOS-om (Kosovo Foundation for Open Society) i Forumom za etničke odnose sprovodi projekat posvećen vanrednim parlamentarnim izborima „Srpsko-srpski dijalog“ čiji je cilj da omogući najširu moguću platformu na kojoj će se politički kandidati predstaviti javnosti kroz 4 studijske TV emisije u kojima će suočiti stavove i mišljenja a ujedno predstaviti sebe i svoju političku grupaciju.  Na ovaj način građani Kosova će bolje upoznati stavove i predizbornu ponudu političkih kandidata na predstojećim parlamentarnim izborima 8. juna 2014.

Projekat je zamišljen kao serijal TV emisija koje će se snimati u studiju Medija centra Čaglavica a naknadno  emitovati na kanalima Nezavisne TV mreže (TV Herc, TV Mir, TV Puls). Emisije će biti dostupne gledaocima i na web sajtovima: www.newpressproduction.com , www.tvmreza.tv  i  www.rtvpuls.com. Takođe, nakon svake emisije radiće se trominutni TV prilog iz realizovane emisije koji će biti emitovan na kanalima TV mreže (TV Mir Leposavić, TV Puls Šilovi, TV Herc Štrpce) u informativnim emisijama (vesti ili dnevnik).

Gosti prve TV emisije od predviđene četiri bili su nosilac liste Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić i prvi na listi Pokreta za demokratski prosperitet Milan Stojanović:

Izveštaj o prvoj emisiji možete pročitati na:

http://www.newpressproduction.com/vesti/rasic_stojanovic:_izadjite_i_glasajte/1846

Gosti druge realizovane emisije  od predviđene četiri  bili su koordinator Foruma za etničke odnose Nenad Đurđević, direktor KFOS-a Ljuan Šlaku i direktor i glavni i odgovorni urednik RTV Mir iz Leposavića Nenad Radosavljević:

Izveštaj o drugoj emisiji možete pogledati na:

http://www.newpressproduction.com/vesti/parlamentarni_izbori_i_srpska_zajednica_na_kosovu/1847

Gosti treće realizovane emisije od predviđene četiri bili su nosilac liste Progresivno demokratske stranke Nenad Rašić i kandidat liste Pokreta za demokratski prosperitet Slaviša Petković:

Izveštaj o trećoj emisiji možete pročitati  na:

http://www.newpressproduction.com/vesti/rasic_petkovic:_srbi_i_nezaposlenost_na_kosovu/1848

Gosti poslednje emisije od predviđene četiri u projektnom ciklusu bili su Jasna Trajić iz Progresivne demokratske stranke i Mihajlo Šćepanović iz Pokreta za demokratski preporod:

Izveštaj o poslednjoj emisiji u projektnom ciklusu možete pročitati na:

http://www.newpressproduction.com/vesti/sever_kosova_i_parlamentarni_izbori/1851